Zabudnite na starý rollup, prezentujte sa modernejšie.

Predstavte si vystúpenie na konferencii alebo veľtrhu, kde okolo vás je veľa konkurencie. Ako sa môžete vynímať a zaujať publikum? Práve tu prichádzajú do hry naše textilné, strečové steny. Sú ľahko prenosné a ľahko sa montujú, čo je obzvlášť výhodné pri častých prepravách a zmenách miesta. Majú obojstrannú variantu potlače, to znamená môžete použiť dva rôzne dizajny na dvoch stranách.

 

Nechajte staré, kaziace sa rollupy v minulosti a vstúpte do novej éry reklamy
Vytvorte silný a nezabudnuteľný dojem, ktorý vaši potenciálni zákazníci nebudú môcť prehliadnuť. Tieto moderne a štylizovane steny sú ako plátno pre vašu kreativitu. Vytvorte unikátny dizajn, ktorý odráža charakter vašej značky. Prispôsobte si farby, grafické vzory alebo logá podľa vašich predstáv.

 Prečo by ste mali vymeniť svoj starý rollup za textilnú stenu?

  • Kvalita obrazu: Textilné steny ponúkajú vyššiu kvalitu obrazu ako PVC rollupy. Grafika je naviac jasná a ostrá, aj keď sa vám zobrazuje grafika z veľkej diaľky.
  • Odolnosť: Textilné steny sú vyrobené z vysokokvalitného 100% strečového polyesteru, ktorý je odolný voči poveternostným vplyvom a oderu. Môžu sa používať v interiéri aj exteriéri a je to materiál prateľný v práčke, ak ho ušpiníte.
  • Flexibilita: Textilné steny je možné potlačiť oboma stranami, čo umožňuje zobraziť rôzne obrázky alebo informácie. Môžu sa tiež použiť na zobrazovanie multimediálnych obsahu, ako sú videá alebo prezentácie.
  • Jednoduchosť použitia: Textilné steny sa dajú ľahko zostaviť a rozobrať bez použitia náradia.
  • Možnosť osvetliť plochu pomocou svetelnými LED lampičkami, ktoré sa uchytia o konštrukciu
  • Sú dostupné v rôznych veľkostiach a tvaroch. Vyberte si veľkosť a dokonca tvar, ktorý bude vyhovovať vašim potrebám.

 

Dnes je čas na revolúciu v reklame!

Zabudnite na staré rollupy, ktoré už dávno stratili svoj vplyv.

Späť do obchodu