Tmavé miesto na reklamu, nesťažujte sa, máme riešenie.

Boli ste na konferenciách, kde ste mali svoj nepekný rollup a nebolo vás takmer vidieť? Vyskúšajte náš svetelný, reklamný panel ako zviditeľňovač firmy na akciách. Svetelný reklamný panel, alebo nazývaný svetelný rollup je efektívny spôsob, ako zviditeľniť firmu na akciách, najmä na tmavých miestach. Svetlo je prirodzene pútavé a dokáže upútať pozornosť ľudí z veľkej diaľky. Je možné ho postaviť aj samostatne do priestoru.


🔦💡👨‍🔧 Thomas Edison bol jedným z hlavných vynálezcov, ktorí prispeli k tomu, aby sme mohli aj večer pracovať a aby tmavé kúty už neboli strašiakom. V roku 1879 vyvinul praktický model, ktorý využíval uhlíkové vlákno žiarovky osadené v sklennej banke, vo vakuu. 
Týmto spôsobom bolo možné vytvoriť trvanlivý a spoľahlivý zdroj svetla, ktorý mohol byť ľahko umiestnený v rôznych priestoroch.

💡🏛️🏡🌃 Vďaka prvej verejnej elektrárni v roku 1882 rozsvietil Edison ulice New Yorku a potom výstavné siene a domácnosti. Naše svetelné expo steny však už nie sú osadené žiarovkami, ale sú to nízkonákladové, vysoko odolné LED technológie. Ponúkame široký sortiment pre evenťákov, marketérov a agentúry. Zabudnite aj na staré rollupy!


Svetelný box/panel sa vyrába v dvoch variantoch:

 

- Jednostranný svetelný design

- Obojstranný svetelný design

 

Aké sú výhody svetelného reklamného panelu na akciách?

  • Púta pozornosť. Svetlo je prirodzene pútavé a dokáže upútať pozornosť ľudí z veľkej diaľky. Svetelný reklamný panel vám pomôže vyniknúť z davu a pritiahnuť pozornosť potenciálnych zákazníkov.
  • Je výrazný. Svetelný reklamný panel je vyrobený z materiálov, ktoré sú odolné voči poveternostným vplyvom a môžu byť použité aj na tmavých miestach. To znamená, že váš reklamný panel bude viditeľný aj v noci alebo v prostredí s nízkym osvetlením.
  • Je univerzálny. Svetelný reklamný panel môže byť použitý na prezentáciu rôznych informácií, ako je logo, slogan, webová stránka, produktové ponuky alebo propagačné akcie. To vám umožňuje prispôsobiť reklamný panel vašim konkrétnym potrebám.

Ako vybrať svetelný reklamný panel na akcie?

Pri výbere svetelného reklamného panelu na akcie je potrebné zvážiť niekoľko faktorov, ako je:

  • Veľkosť. Svetelný reklamný panel by mal byť dostatočne veľký, aby bol viditeľný z veľkej diaľky.
  • Osvetlenie. Svetelný reklamný panel by mal byť vybavený dostatočným osvetlením, aby bol viditeľný aj v noci alebo v prostredí s nízkym osvetlením.
  • Materiál. Svetelný reklamný panel by mal byť vyrobený z materiálov ako hliník alebo PVC biely rám, ktoré sú odolné voči manipulácii a skladateľné do prepravnej tašky.
  • Cena. Svetelné reklamné panely sa predávajú v rôznych cenových reláciách. Je dôležité nájsť si panel, ktorý vyhovuje vášmu rozpočtu.

Ako umiestniť svetelný reklamný panel na akcii?

Svetelný reklamný panel umiestňujte na rôzne spôsoby a podľa toho ako vám dovoľuje organizátor podujatia. Je vhodné využiť aj spojenie viacerých panelov dohromady alebo ich uložiť do tvaru písmena L alebo U.  

 

Tu je niekoľko konkrétnych tipov na využitie svetelného reklamného panelu na akciách:

  • Používajte ho na prezentáciu loga a sloganu vašej firmy. To je najjednoduchší a najúčinnejší spôsob, ako zviditeľniť svoju firmu.
  • Používajte ho na prezentáciu webovej stránky vašej firmy. To je skvelý spôsob, ako povzbudiť ľudí, aby sa dozvedeli viac o vašich produktoch alebo službách.
  • Používajte ho na prezentáciu propagačných akcií alebo ponúk. To je skvelý spôsob, ako zvýšiť predaj.
  • Používajte ho na vytvorenie pútavého vizuálneho efektu. Svetelné reklamné panely môžu byť použité na vytvorenie pútavého vizuálneho efektu.

S trochou kreativity a plánovania môžete využiť svetelný reklamný panel na to, aby ste svoju firmu zviditeľnili na akciách a prilákali nových zákazníkov.

 

Späť do obchodu